Bölümümüz Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Geniş Katılımlı İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölüm başkanlığımızca 24/02/2023 tarihinde geniş katılımlı çevrimiçi toplantı düzenlendi.

Bölümümüzün girdiği akreditasyon sürecine dair çalışmalar hakkında bilgi vermek adına bölüm başkanımız Doç. Dr. Ünzüle Kurt tarafından çevrimiçi toplantı düzenlendi. Derslerde de kullanılan Microsoft Teams yazılımı aracılığıyla düzenlenen toplantıya sınıf temsilcilerimiz ve bölüm topluluğumuzun yönetim kurulu katılım sağladılar.

Toplantıda öğrencilerimize akreditasyon süreci ve bu sürece dair yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verildi. Öğrenci memnuniyet anketinin öneminden bahsedildi. Sınıf arkadaşlarının katılımlarını sağlamaları ve öğrenci memnuniyet anketi dışında da bölümümüzü geliştirmek için fikirler tartışıp bir sonraki toplantıda fikirlerin sunulması talep edildi.

Katılımcı öğrenciler söz alarak ilk anda akıllarına gelen katkıları sundular ve bölüm işleyişine dair diğer sorularını ilettiler.

Toplantı sonunda çevrimiçi eğitim sürecinin iyi geçmesine ve ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçlerin bir an önce bitmesine dair dilekler paylaşıldı.