Erasmus Öğrenci Değişim Programı Tanıtımı Yapıldı

3 Mart Cuma Günü saat 12.30 Erasmus+ Projesi tanıtım etkinliğimi gerçekleştirildi

Bölümümüz Erasmus Koordinatörlüğü ve Finans ve Bankacılık Topluluğu ortak çalışması ile Erasmus+ Öğrenci ve Staj Hareketliliği Projesi tanıtım semineri gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak yüksek lisans mezunlarımızdan sayın Buket Erden katıldılar.
Bölümümüz Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Sönmez hocamızın moderatör olarak açtığı etkinlik sn. Buket Erden'in sunumuyla devam etti. Sunumun ardından katılımcılar ile soru cevap bölümü gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte; değerli tecrübelerini bizlerle samimiyetle paylaşan Sayın Buket Erden'e ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.