Sınıf Temsilcileri Aylık Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölüm başkanlığımız tarafından 18 Mayıs 2023 tarihinde saat 16:00’da sınıf temsilcileri ve öğrenci topluluğu yönetim kurulunun katılımıyla çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda bölüm başkanımız Doç. Dr. Ünzüle Kurt açılış konuşmalarının ardından, önce sınıf temsilcilerine sonra da bölüm topluluğumuzun yönetim kurulu üyelerine sırayla söz verdiler. Bölümümüzde derslere katılımın düşme sebepleri ve bu duruma karşı yapılabilecekler hakkında fikirler sunuldu.

Toplantının devamında ise önümüzdeki dönem yüz yüze eğitim başladığında öğrenci arkadaşlarımızın okula dönüşünde ders verimliliğinin nasıl yükseltilebileceği konuşuldu. Öğrenci arkadaşlarımız bu aşamada birinci sınıf oryantasyon programına benzer şekilde tüm bölüme bir motivasyon toplantısının yapılmasının faydalı olabileceğini belirttiler.