Staj Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi.

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde yaz stajı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2022-2023 akademik yılı yaz döneminde zorunlu yaz stajı ya da isteğe bağlı staj yapmak isteyen öğrencilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerde Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Fakülte Sekteri Hayri Çüren, bölüm başkanımız Doç. Dr. Ünzüle Kurt, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yener Pazarcık, bölümümüz Uygulamalı Eğitimler Komisyonu tarafından Sorumlu Öğretim Elemanı olarak belirlenen Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Sönmez, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Sorumlu Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Kanyılmaz Polat katıldılar.

Çevrimiçi düzenlenen etkinlikte sn. Hayri Çüren sunum yaptı. Sunumda; Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Staj Uygulama İlke ve Esasları üzerinden temel adımlar anlatıldıktan sonra, öğrencilerin staj için gerekli belgelere bölüm sitelerinde hangi başlıklardan ulaşabileceği gösterilmiştir. Daha sonra staj iş akış şeması gösterilmiş ve şema üzerinden işlemler adım adım tekrar anlatılmıştır. Soru-cevap bölümünün ardından etkinlik sona ermiştir.

Etkinlik video ile kayıt altına alınmıştır. Kayıt 4 Temmuz 2023 tarihine kadar buradan izlenebilir. Staj işlemleri için buradan staj sayfamıza gidebilirsiniz.