Yurtdışında Bankacılık Semineri Düzenlendi

Finans ve Bankacılık Topluluğu tarafından Mevzu Finans seminerleri kapsamında Yurtdışında Bankacılık çevrimiçi semineri düzenlendi.

Etkinlik, Bank of New Zealand’da mali suçlar araştırma biriminde çalışan sn. Çetin Atlas’ın kişisel tecrübelerini, kariyer yolculuğunu anlatmasıyla başladı. Etkinliğin devamında bölümümüzde de dersler veren üniversitemizin öğretim görevlilerinden Öğr. Gör. Giray Öge de seminere bilgi ve sorularıyla destek oldu. Seminerde ayrıca Yeni Zelanda’nın ekonomik, demografik özelliklerine ve son yıllarda uyguladığı vize politikalarına da değinildi. Etkinlik boyunca öğrencilerimizin sorularının ön planda tutuldu.

Değerli konuşmacımıza ve destek olan Öğr. Gör. Giray Öge hocamıza teşekkür ederiz.