Akreditasyon Komisyonu Toplantısı (11 Ocak 2024)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Finans ve Bankacılık Bölümü, 11 Ocak 2024 tarihinde bölümde görev yapan tüm öğretim elemanlarının katılımıyla çevrimiçi bir toplantı düzenledi. Toplantının ana gündemi, Star Akreditasyon Derneği'ne yazılacak olan Finans ve Bankacılık Bölümü Taslak Değerlendirme Raporu üzerine gerçekleştirildi.

Toplantıda, bölümdeki akademik kadronun bir araya gelerek Star Akreditasyon Derneği tarafından talep edilen Finans ve Bankacılık Bölümü Taslak Değerlendirme Raporu üzerinde yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Öğretim elemanları, raporun içeriğini zenginleştirmek ve bölümün kalite standartlarına uygunluğunu sağlamak için bir araya gelerek önemli değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı Tutanağı.pdf