Sınıf Temsilcileri Aylık Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi (Ocak 2024)

Finans ve Bankacılık Bölümü sınıf temsilcileri, bölüm başkanı Prof. Dr. Nur Dilbaz Alacahan, Arş. Gör. Oğuz Cicak ve öğrenci temsilcilerinin katılımıyla 02 Ocak 2024 tarihinde toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, 23-24 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında düzenlenecek etkinlikler hakkında bir talep dile getirildi. Buna göre, öğrencilerin üniversite hayatına daha iyi adapte olmalarına yardımcı olmak amacıyla "Psikolojik Dayanıklılık" konulu bir konferans düzenlenmesi kararı alındı. Konferansın, öğrencilerin stresle başa çıkma ve motivasyonlarını artırma konusunda rehberlik etmesi hedefleniyor.

Toplantıda bir diğer gündem maddesi, okul ile Ağaköy meskun mahali arasında güvenli geçişi sağlayan üst geçidin temizlik durumu oldu. Temsilciler, Biga Belediyesi ya da ilgili makamlara başvurarak, üst geçitte temizlik çalışmalarının yapılması için talepte bulunma kararı aldılar.

Güvenlik konularına da önem verilen toplantıda, Kız KYK Yurdu – Fakülte yolundaki güvenliğin arttırılması ve yerleşkede bulunan kütüphaneye girişlerde öğrenci kimliklerinin kontrol edilmesi talepleri ele alındı. Bu konularda ilgili makamlara bildirimde bulunularak, gerekli önlemlerin alınması kararlaştırıldı.

Toplantı Tutanağı.pdf