Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Finans ve Bankacılık Bölümü

Bölümümüz Öğrencilerinden Tübitak 2209-A Başarısı

Bölümümüz öğrencilerinin üç proje başvurusu 2209-A Proje Destek Çağrısı kapsamında Tübitak tarafından desteklenme hakkı elde etti.

"Tasarruf Bilincinin Oluşturulması Bağlamında Ortaokul Öğrencilerinin Finansal Kavram Farkındalığının Geliştirilmesi: Biga İlçesi Örneği" başlıklı projeleri ile Rabia Özdemir, Kadir Güngör, Mert Aktaş, Gülce Karadaş isimli öğrenciler Doç. Dr. Ünzüle Kurt danışmanlığında projelerini yürüteceklerdir. 
 

Temel Analiz Bileşenlerinin Hisse Senedi Fiyatlarına Etkisinin Yapay Zeka Yöntemleri İle Tahminlenmesi: Karşılaştırmalı Analiz başlıklı projesi ile bölümümüz öğrencilerinden Emre Yağmur desteklenme hakkı kazandı. Projenin danışmanı ise Doç. Dr. Ünzüle Kurt. 

Dijital Bankacılık Kullanan Öğrencilerin Dijital Okuryazarlık Düzeyi: Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Finans Ve Bankacılık Bölümü Örneği başlıklı projeleri ile desteklenme hakkı kazanan öğrencilerimiz ise; Büşra Nur Kuru, Ezgi Kara, Gaye Şengül. Bu projenin danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Esra Demirel yürütmektedir. 

 

Desteklenme hakkı kazanan öğrenci ve öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.