Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Finans ve Bankacılık Bölümü

Finans ve Bankacılık Bölümü Mezunu Aylin Kaplan, Banka Sınavlarına Hazırlıkta Deneyimlerini Paylaştı

Finans ve Bankacılık Bölümü Mezunu Aylin Kaplan, Banka Sınavlarına Hazırlıkta Deneyimlerini Paylaştı.

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023 yılı fakülte birincisi aynı zamanda Finans ve Bankacılık Bölümü birincisi Aylin Kaplan, Finans ve Bankacılık Bölümü Öğrenci, Yaşam Kariyer Mezun İlişkileri Temsilcisi Prof. Dr. Nur Dilbaz Alacahan tarafından düzenlenen etkinlikte bölümümüz öğrencileri ile buluştu. Etkinlikte, Finans ve Bankacılık Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur Dilbaz Alacahan da dinleyici olarak yer aldı.

Konferans esnasında, Aylin Kaplan, nasıl okul birincisi olduğunu ve banka sınavlarında başarılı olurken kullandığı kaynakları detaylı bir şekilde paylaştı. Aylin Kaplan, konuşmasına mezuniyet dönemindeki akademik başarılarından bahsederek başladı. Özellikle finans ve bankacılık alanındaki derslere verdiği önemin banka sınavlarına hazırlık sürecinde kendisine büyük bir avantaj sağladığını belirtti.

Konuşmacı banka sınavlarına hazırlık sürecinde kullandığı başlıca kaynakları dinleyenlere tanıttı. Etkinlik, öğrencilere hem akademik hayatlarında hem de kariyer planlamalarında ilham kaynağı olurken, Aylin Kaplan'ın deneyimleri katılımcılara banka sınavlarına hazırlık sürecinde nasıl başarılı olunabileceği konusunda önemli ipuçları sundu. Etkinlik, öğrenciler arasında ilgi gördü ve katılımcılar, sorularıyla konuşmacıya aktif bir şekilde katılım gösterdi.